Kata edzésterve – középhaladó

Mivel Kata tavaly már járt szorgalmasan edzőterembe (10 kg-ot le is dobott ripszropsz), a legtöbb gyakorlatot már helyesen végzi, jó a mozgáskoordináció, így középhaladó erősítő edzéstervet kapott.

A súlyokat emeltük, piramis módszert is alkalmazunk. A kardiót még nem erőltetjük túl, először izmot építünk és megtanuljuk a helyes mozgást. Nyár közeledtével aztán elkezdjük szépen leszedni a zsírréteget, hogy az aláépített izom kikandikáljon, és ne egy formátlan, csontos kis izé maradjon a helyén, amin bőr lifeg. Pfuj!

De lássatok csodát hölgyeim! Kata már egy hónapja egyre nehezebb súlyokat emelget és még mindig nem lett testépítő, sőt! 2 kg-ot fogyott! Hogy lehet ez?!

1798836_404597989675448_1195924069_n

Higyjétek el, én a magam kis 60 kg-os, számomra izomtalannak tűnő alkatával Katával és egyedül is tolom a kőkemény, szinte kizárólag súlyzós edzéseket, hogy felszedjek egy kis izmot. Heti háromszor, nem többször. Még egy hónap se telt el és hogyhogy nem, én is fogytam 2 kg-ot. B@ssza meg! Pedig én zabálok! Vacsorázom ESTE! Anyám töltött káposztáját eszem este 9kor, hátha beépül… De b@szik az beépülni, mivel annyi energiát követel a testem az ilyen súlyzós edzések után, hogy mindent felhasznál a szervezetem.

Szóval lányok, felejtsétek el a rózsaszín súlyzókat! A hideg hónapokban ne tessék elkezdeni az idióta koplalós diétákat, mert tavasszal triplán kapjátok vissza! Hájban! Tessék szépen normális dolgokat enni, a hülyeségeket meg mellőzni.

Erősödjetek meg tavaszig, legyen energiátok a teremben a nagy súlyzós edzésekhez, majd tavasszal elkezdhettek őrülten kardiózni és diétázni, mint Kata. Figyelem! Ez a középhaladó Kata-alkatúakra vonatkozik, akik már használtak gépeket és súlyokat! Kezdőknek maradhat a kis súly, sok ismétlés, hogy megtanulják a gyakorlatokat.

Sok sikert, jó kezdést mindenkinek!

Kata edzésterve – középhaladó” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Gratulálok Lányok, nagyon szuperek vagytok!
  Zseniális eredmény Kata, nagyszerű a kitartásod.
  Nagyon nagyon tetszik, hogy semmi kapkodás, sőt tervszerűen haladtok.
  Az edződet ismét csak dicsérni tudom. Petra szakmailag, motiváltságodban nagyszerűen támogat!
  Jöhet az a pizza Velencében!

  További sikeres és vidám edzéseket!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s