Edzésterv depresszió ellen!

Az öltözőben majdnem elbőgte magát. Komolyan aggódtam érte. Mi lesz most?! Menjünk inkább haza és “dumcsizzunk” egy adag süti mellett? Hátha kisírja magát és jobb lesz. De annyiszor kisírta már magát, és nem lett jobb…

Bementünk hát a terembe, 3 perc kardio (mert azt utáljuk – még!), majd kis gimnasztika után jött az első gyakorlat. A második kitörésnél a lefelé görbülő száj átment erőlködős mosolyba. A 2x 8 kg a vállunkra emelve elismerő pillantásokat váltott ki a körüttünk lévő hústornyokból. Pedig nem voltunk agyon sminkelve, nem voltunk fitness cicáknak öltözve, Kata kicsit szélesebb csípővel én meg gebe pálcika karokkal, nevetve és vörös fejjel guggoltunk és törtünk ki. És mégsem lógtunk ki a “gyúrós sarokból”. Otthon éreztük magunkat, senki nem nézett ki minket.

Valahol a negyedik, ötödik gyakorlatnál emlegethettük fel az edzés előtti mély, öngyilkos-hangulatú, fájdalmas rossz kedvet, aminek már réges régen nyoma sem volt.

Hallod, Petrus! Ez rohadt jó! Pedig olyan szar kedvem volt, hogy az öltözőben majdnem elbőgtem magam, láttad! Bár lehet, hogyha egyedül jövök be, ugyan olyan szar marad a kedvem, de így már nem is emlékszem arra a hangulatra… Na csináljuk, Te meg emelj már a súlyon!

És emeltem a súlyon. Motiváltuk egymást és kihoztuk egymásból a maximumot.

És EZ a személyi edző dolga. Megtanítja a gyakorlatot, személyre szabott edzéstervet ír, és MOTIVÁL! Tartja benned a lelket, amikor olyan passzban vagy, hogy kiskanállal is gyilkolnál. Akár magadat, ha kell… És ez bizony oda-vissza működik. Az edző is lehet rossz passzban, de ha a vendége belibben a terembe és a második nagy súly megmozgatásánál elégedett vigyor ül ki a képére, az edző bolgod és ismét tudja, miért érdemes kiemelt figyelmet fordítani vendégeire. Személyi edzés során lélekápolás is folyik kéremszépen! Aktív pszichológiai kezelés nem a kanapén, hanem a fekvenyomó alatt. A hatás talán jobb is és hosszabb távra szól, ezt mindenkinek a saját megítélésére bízom. Egy biztos, ha nem próbáltad ki, soha nem fogod megtudni!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s