Ideális reggeli

Tessék kérem megbarátkozni a zabkása gondolatával. Nem is olyan borzasztó, mint ahogy néha ki tud nézni szegény étel. De ne sajnálja senki csúnyácska “gyúrós” kajánkat! Hiszen a zab kiváló rostforrás, lassú fekszívódású szénhidrát, remekül telít és ízesítési variációi szinte végtelenek.

Nem kell vacakolni beáztatással meg felfőzéssel. Tálkába bele, vizet rá, hogy ellepje, majd mikróba egy percre, és mér mehet is a szádba bele. Persze fehérjeporral, gyümölcsökkel, magvakkal, túróval érdemes lehet felturbózni, mert így már nem csak hasznos, de isteni finom is. Mint egy diétás tejbepapi 😉

Péksüti off, ZABKÁSA ON!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s