Hol is kezdjem? Mondjuk lábnap?

Ma nem álmodozunk róla! Ma szépen lemegyünk a terembe. Igen, fáradtan, igen nyűgösen, és igen, annyi fontosabb és halaszthatatlanabb teendő mellett!

Mert az az egy óra rendkívül hamar eltelik, ha tudatosan, koncentrálva végezzük a gyakorlatokat. Kérjünk segítséget, ha biztosak akarunk lenni a dolgunkban. És az edzés végeztével HŐSÖK leszünk! Érezni fogjuk, mennyire királyak vagyunk, mert ma megcsináltuk. Ez energiát ad ahhoz, hogy pár nap múlva, vagy akár holnap ismét megcsináljuk – nem beszélve arról, hogy nem fogunk cukorbetegség, érelmeszesedés, érszűkület és hasonló szépségek miatt idő előtt elpatkolni, vagy csak lerokkanni, hogy az unokákkal már csak a kiskutya rohangálhasson a kertben.

Legyen lábnap. Fájni fog. Nem közben, 2 nappal utána. De a munkahelyeden végre nem a fejed fog sajogni a sok idiótától, hanem röhögve és jajgatva fogsz felállni a székedből minden egyes modsóba menetelnél, majd konstatálod: “Jó volt ez a kis lábnap!”.

Szóval hajrá, irány a terem! A Barátok Közt-ről igaz, pont lemaradsz, de hidd el, nincs szükséged agymosásra. A testednek viszont végre add meg kérlek, amit érdemel!

Köszi,

P

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s